Fran Fotografie | About me
120
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-120,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

About me & my  work

Life goes by so fast. In just a second, a quick wink or a short moment. I like to capture those moments, so they will never be forgotten and can always be looked back upon.

Mijn naam is Francis, moeder van vier geweldige kids en samenwonend met Roger op een boerderij in Flevoland.

Ik ben gaan fotograferen door de kinderen en na diverse opleidingen en workshops helemaal verslaafd aan het vastleggen van de speciale en bijzondere momenten met mijn camera!

Zelf vond ik het altijd lastig om voor de camera te staan, dus ik ben me gaan verdiepen in een manier om mensen snel op hun gemak te stellen zodat ze de aanwezigheid van de camera eigenlijk vergeten.

Dat doe ik door middel van de ‘show me your you’-techniek en een stukje moment design. Een ongedwongen, frisse en vooral vrolijke techniek die je snel op je gemak laat voelen. Hierdoor ontstaan de mooiste, echte beelden en beleef je lol aan een fotoshoot!

Fotograferen doe ik het liefste buiten. Buiten is het licht veel mooier dan in een studio en uit ervaring weet ik dat het ook een comfortabeler gevoel brengt.

Ik fotografeer graag in de omgeving van Flevoland en Gelderland. Hier weet ik een aantal mooie plekjes waar prachtige beelden ontstaan.

Heb je interesse, laat het me weten! Graag tot gauw.

Francis

Collaborations

Email: info@franfotografie.nl

Phone: +31 (0) 643033020

Photography Work

Email: info@franfotografie.nl

Phone: +31 (0) 643033020

Advertising

Francis Zaadnoordijk

Email: info@franfotografie.nl